Τρόποι Αποστολής

Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τον καλύτερο τρόπο μεταφοράς για εσάς. H επιλογή για την αποστολή των παραγγελιών είναι στην ευχέρεια του πελάτη και μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής 3 τρόπους: 

α) Με SPEEDEX courier, 
β) Με μεταφορική εταιρία ξηράς, 
γ) αποστολή με δική σας μεταφορική

Για παραγγελίες άνω των _____ € τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες κάτω των _____ € το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Με SPEEDEX Courier – εταιρεία ταχυμεταφοράς

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ _____ €
 2kg2-4kg4-6kg>6kg
ΜΙΚΡΟ ΔΕΜΑ3€5€6€8,5€
ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΜΑ4€6€8,5€10€

      2. Με Πρακτορείο μεταφορών
Για μεγάλες σε όγκο ή/και βάρος παραγγελίες συνιστάται η αποστολή τους με μεταφορική εταιρία ξηράς λόγω χαμηλότερου κόστους.  Στη περίπτωση αποστολής με μεταφορική ξηράς, το κόστος των μεταφορικών πληρώνεται κατά την παραλαβή. Επειδή, η χρέωση από τις μεταφορικές εταιρείες είναι βάσει αριθμού κιβωτίων, το τμήμα συσκευασίας μας προσπαθεί να συσκευάσει τις παραγγελίες σας σε όσο το δυνατό λιγότερα κιβώτια. Πάντα, όμως με κύριο γνώμονα την ασφάλεια τους κατά τη μεταφορά και την αποφυγή απωλειών.  Οι απλές μεταφορικές εταιρείες παραδίδουν επί πεζοδρομίου.

Η χρέωση των μεταφορικών κυμαίνεται στα ______ ευρώ / κιβώτιο όσον αφορά την Ηπειρωτική Ελλάδα
Για τα νησιά, η χρέωση κυμαίνεται στα ______ ευρώ / κιβώτιο.
Για τις δυσπρόσιτες, απομακρυσμένες περιοχές και οποιαδήποτε μεταφόρτωση υπάρχει ένα επιπλέον κόστος (καθορίζεται από την μεταφορική) που κυμαίνεται από ___ έως ____ ευρώ / κιβώτιο ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση της περιοχής σας από την κοντινότερη πόλη που εξυπηρετεί η μεταφορική. 

     3. Παραλαβή και μεταφορά με δική σας μεταφορική

Η μεταφορική εταιρεία που έχετε επιλέξει θα πρέπει να έρχεται στην έδρα μας να παραλάβει. Στην περίπτωση αυτή είναι στη δική σας αρμοδιότητα να επικοινωνήσετε με τη μεταφορική της επιλογής σας για την παραλαβή της παραγγελίας και κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας για την ρύθμιση λεπτομερειών .

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, η μεταφορική σας θα πρέπει να αναφέρει το όνομα που έγινε η παραγγελία καθώς και τον αριθμό παραγγελίας.

Διεύθυνση: Μ. Αλεξάνδρου &, Αρχελάου γωνία  Σέρρες – Ελλάδα. Τ.Κ. 62122.  Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00 και Σάββατο: 09:00 – 15:00

Ειδικοί όροι αποστολής και παράδοσης για τις μεγάλες συσκευές: Για παραγγελίες με προϊόντα από τις παρακάτω κατηγορίες ανεξαρτήτως αξίας:

  • Ψυγεία – καταψύκτες
  • Κουζίνες
  • Πλυντήρια – Στεγνωτήρια
  • Παρακαλώ να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για την αποστολή των παραπάνω προϊόντων
Αρέσει σε %d bloggers: