Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Πολιτική Επιστροφών:
Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση – συσκευασία εντός 10 εργάσιμων ημερών και τα μεταφορικά κόστη βαρύνουν την εταιρεία μας. Αν δεν επιθυμείτε κάποιο άλλο προϊόν το ποσό επιστρέφετε στο ακέραιο εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγω για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων μέχρι και την έδρα της εταιρίας

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Η εταιρεία μας μπορεί να παρακρατήσει ένα ποσό σε περίπτωση που το προϊόν έχει επιστραφεί σε διαφορετική κατάσταση από την αρχική του συσκευασία ή να αρνηθεί την επιστροφή σε περίπτωση που το προϊόν είναι κατεστραμμένο. Σε αυτή την περίπτωση το προϊόν αποστέλλεται και πάλι στον πελάτη με δικά του έξοδα.
Η ευθύνη μεταφοράς του προϊόντος κατα την επιστροφή είναι του πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα παρακρατώντας τυχόν προμήθειες τραπεζών

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει  μέσα σε 24 ώρες από την ημερομηνία παραγγελίας εκτός αν  έχετε ενημερωθεί ότι έχει παραδοθεί στον χώρο περισυλλογής εμπορευμάτων ή τον μεταφορέα. Αν το προϊόν δεν είναι πλέον στις εγκαταστάσεις της εταιρίας θα το παραλάβετε κανονικά και προχωράμε σε διαδικασία επιστροφής με ότι περιγράφουμε παραπάνω.